EcoDry kildesorterende porcelænstoilet - Komposttoilet - Muldtoilet - Multtoilet - Tørtoilet

EcoDry er et flot designet kildesorterende porcelænstoilet, der siden det kom frem i midten af 1990'erne kontinuerligt er blevet videreudviklet og har vundet indpas i bl.a. en række økologiske bebyggelser. Det er testet i danske kolonihavehuse med et fint resultat (Se projekter, rapporter og artikler). Det kildesorterende toilet uden vandskyl til fækalier skyller urin ved aktivering af en selvlukkende ventil med 0,1 - 0,2 l vand til en egnet opsamlingstank eller fx til et afløbsfrit pileanlæg. Fækalier og papir falder via et nedfaldsrør ned i en opsamlings-/ eller kompostenhed placeret under gulv.

(Bestilling på backlund@backlund.dk eller tlf. 60931453)

 

EcoDry bruges i bæredygtigt økologisk byggeri mange steder i Danmark, herunder i økosamfund. Backlund Ecology har også gennem årene sendt mange EcoDry til Tyskland. Vi promoverer dette fremragende toilet til projekter rundt om i verden og er glad for at Arakan Eco Lodge i Myanmar valgte at installere 15 stk. EcoDry på deres vidunderlige sted.

Læs om Arakan Eco Lodge på LinkedIn her

Arakan Eco Lodge Video

EcoDry kan installeres i kombination med egne eksisterende eller kommende lokalt erhvervede kompostbeholdere eller i kombination med vores Box eller rustfrie kompostbeholdere.

En specialudviklet lugtlås forhindrer opstigende lugt fra kildesorteret urin 

 EcoDry lugtlås A EcoDry lugtlås B
Last modified: 10.04.2019 Backlund Ecology backlund@backlund.dk +45 60931453 Holmebjerg 21, DK-2950 Vedbæk Danmark