Forbrændingstoilet CINDI

(Bestilling på backlund@backlund.dk eller tlf. 60931453)

CINDI® Basic er et let og enkelt forbrændingstoilet med kun 1 knap, som gør at du ikke behøver at tænke på hvilken knap, der skal trykkes på for at starte forbrændinsprogrammet.

CINDI® Basic annoncerer hvilken del af toilettet der er i funktion ved at lyse, blinke eller slukke for trykknappen. Den meddeler også, hvornår der er behov for en handling, som kan læses med en kode, der kommer op på toilettet, f.eks. tømning af askepanden, rensning af røggassen eller hvis der er opstået en fejl.
CINDI® Basic er tilpasset ferieboliger og har en kapacitet på 6 personer i husstanden. Når behovet opstår går du blot på toilettet, også selvom nogen lige har været der og har påbegyndt en forbrænding. Toilettet justerer forbrændingstiden baseret på antallet af besøg, der er registreret. For at forbrændingstiden skal være korrekt, er det derfor altid meget vigtigt at trykke på knappen og starte en forbrænding efter hvert besøg. Sørg altid for, at posen falder korrekt efter hvert besøg, før der startes en ny forbrænding.

Garantibetingelser: Separetts 3 års garanti dækker alt materiale (ikke arbejde) for alle originale dele på toilettet.

Se hvordan man anvender CINDI Basic toilettet her

   
Last modified: 30.09.2019 Backlund Ecology backlund@backlund.dk +45 60931453 Holmebjerg 21, DK-2950 Vedbæk Danmark