Backlund Ecology logo

Tagfarm & restaurant ØsterGro - København Danmark


Vi er så glade for dette vidunderlige sted, som vi har haft glæden af at besøge mange gange siden deres opstart og understøttet med rådgivning og sponsorerede toiletter.


De lagde ud med et Separett Villa 9000, som de var glade for. Da de fik overskud af opsamlet regnvand fra tagfladen, ville de benytte regnvand til skyl i vores ultra vandbesparende EcoFlush. Denne løsning var de også rigtig tilfredse med. Myndighedskrav om udformning af handicap tilpasning af toiletbygningen har dog nu desværre medført, at man har været nødt til at overgå til et toilet med højere og vandret udløb. 


Læs mere om Østergro:


Kom til julemarked på ØsterGro i weekenden og få et inspirerende toiletbesøg og rådgivning med i købet


Visiting Amazing @OsterGro ØsterGro RoofTop Farm with Wonderful Dining at @GroSpiseri


Danmarks mest hypede restaurant Stedsans vil være verdens mest bæredygtige spisested Anmelderen starter på det kildesorterende komposttoilet


ØSTERGRO RoofTop Farm in Copenhagen with an Ultra Water Saving EcoFlush Toilet from Backlund Ecology


RoofTop Farm Østergro, Copenhagen


Sustainable Sanitation On The Top High Up On A RoofTop In Copenhagen


Have you seen our toilet at GRO / Gro Spiseri? You Can save up to 90% water if you replace you’re old waterflushing toilet with an EcoFlush toilet.


Julemarked på ØsterGro


Danmarks mest hypede restaurant Stedsans vil være verdens mest bæredygtige spisested Anmelderen starter på det kildesorterende komposttoilet