EcoFlush kildesorterende porcelænstoilet med ultralavt vandskyl

Specialtilbud afhentet (så længe lager haves)

EcoFlush - Ultravandbesparende og kildesorterende kun 4.860,- inkl. moms

EcoFlush - Ultravandbesparende med samlestuds til samletank eller kloakering kun 5.250,- inkl. moms

Toiletterne sendes mod forudbetaling for toilet og forsendelse.

Bestilling på mail backlund@backlund.dk eller på tlf: 60 93 14 53 - Betaling: Bankkonto 3186 3107011129 - Mobilepay 60931453
 

Det populære ultra vandbesparende kildesorterende EcoFlush toilet bruges bl.a. i flere hundrede boliger i økosamfund, i boliger med samletank, med pileanlæg eller i almindelighed hvor der ønskes en stor vandbesparelse.

ecoflush3.png

  • Anvendes valgfrit til udelukkende STOR VANDBESPARELSE eller i kombination med URINOPSAMLING
  • Anvendes i bæredygtigt byggeri og ved renoveringer i såvel by som på land
  • Stor reduktion i vandforbrug
  • Stor besparelse på vand- og spildevandsafgifter
  • Stor besparelse ved brug af og tømning af samletank.
  • Reducerede etableringsudgifter ved etablering af pileanlæg og stærkt øget kapacitet i eksisterende pileanlæg
  • Mulighed for opsamling af urin til brug i landbruget og til samtidig aflastning af rensningsanlæg
  • Sparer på drikkevand økologisk byggeri, økosamfund, i kombination med samletank, pileanlæg mm.

 

Vi har arbejdet med, testet, præsenteret på konferencer og anvendt EcoFlush i en række projekter fra den første version kom frem i 1990erne.
- se bl.a. Holtze, A. og Backlund, A. 2002: Opsamling, opbevaring og udnyttelse af urin fra Museumsgården på Møn. Miljøstyrelsen. Økologisk byfornyelse og spildevandsrensning nr. 23/2002.Elektronisk publikation.               
Der er indtil nu mere end 10.000 tilfredse kunder.
Vi har bl.a. solgt den nye udgave til "Permatopia" (96 stk), "Munksøgård" (100 stk), "Hyldespjældet" (10 stk), "AgendaCenter Albertslund"og tagfarmen "ØsterGro".

Økosamfundet Karise Permatopia og deres store pileanlæg

 

Skyl kun der hvor det er nødvendigt!

Vi har i flere projekter testet og rapporteret angående vandskyl i forskellige toiletter baseret på ca. 6 toiletbesøg pr. dag pr. person. Af dem er typisk 1 skyl til fækalier og 5 til urin. At skylle urin ud kræver i sig selv meget lidt vand.(- langt mindre end de 3 l i de moderne lavtskyllende toiletter), og derfor er den smarteste måde at skylle at fokusere denne vandstrøm på urinafdelingen og ikke på skyl af hele skålen. EcoFlush muliggør ikke blot efterfølgende opsamling af urin i kredsløbsprojekter men giver samtidig meget store skyllevandsbesparelser.
Lille skyl ≈ 0,3 liter:
Det lille skyl kommer fra overkanten over den forreste halvdel af skålen - urinskålen. Det skyller urinskålen og den indbyggede vandlås ren, hvorefter det løber over kanten til resten af skålen.Det er vigtigt at bemærke, at det lille skyl skyller over den lille kant, hvilket er helt nødvendigt for at holde højest mulig hygiejne på et kildesorterende vandskyllende toilet.
Stort skyl ≈ 2,5 liter
Det store skyl bruger ca 2,5 liter og skyller rent i hele toiletskålen inklusiv den forreste del med den indbyggede vandlås. Det store vandskyl ligner det på et almindeligt toilet men bruger mindre vand bl.a. på grund af specialdesignede skyllekanaler indeni porcelænet.
Beregningen:
Mange toiletter i Danmark bruger stadig ca. 6 liter vand pr. skyl. En stor og helt unødvendig mængde vand. I dag installeres typisk moderne "dobbeltskyllende" toiletter, der henholdsvis 3 liter til det lille skyl og 6 liter til det store skyl.EcoFlush går langt længere end som så. På grund af et unikt design i tank, skyllekanaler og af skålen bruger det kun 0,3 liter til det lille foreste skyl og 2,5 liter til det store skyl af hele toiletskålen. Det kan give et gennemsnit på under 1 liter pr skyl! En revolution inden for vandbesparelse!
Video af vandskyl Billede vandskyl

Diverting Water Saving

 

Diverted collection

                                                                                                        

Combined outlet 

 

Last modified: 08.10.2020 Backlund Ecology backlund@backlund.dk +45 60931453 Holmebjerg 21, DK-2950 Vedbæk Danmark
Betaling: Bankkonto 3186 3107011129 - Mobilepay 42424219 ved afhentning